Mezuniyet Heyecanı ve Mezuniyet Elbisesi Seçimi

02-02-2023 14:26
Mezuniyet Heyecanı ve Mezuniyet Elbisesi Seçimi

 

Yeni bir hayata başlangıcın ilk adımıdır mezun olmak. Okul bitiyor ve sizleri yepyeni bir gelecek bekliyor. Artık yetişkin olmanın getirdiği yeni sorumluluklar, yeni heyecanlar başucunuzda. Bir yandan vedanın sembolüyken, diğer yandan yeni ufuklara açılan kapının habercisidir mezuniyet. Gururun kaynağısınız, bu dönemin keyfini çıkarın. Tüm bu duygu geçişlerinin yanında tatlı bir telaş da başlar. Zorlu, bir o kadar da keyifli öğrenim hayatının sonuna yaklaştıkça, mezuniyet töreni heyecanı, gündemde yerini alır. Eğitim hayatınızın hangi evresinde olursa olsun, mezun olmak, kutlamayı hak ediyor.

Tüm gururlu ve duygu yüklü gözlerin üzerinizde olduğu o gece bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Mezuniyet baloları, unutulmayacak anıların başında gelir. Heyecanı ile birlikte hazırlıkları da aylar öncesinden başlar. Belki de senelerdir hayalini kurduğunuz bu gecenin seçimleri için, kararsız olmanız çok normal. Herkesin şıklık yarışı içinde olacağı bir parti olması muhtemel. Yazımızı okumadan, koleksiyonumuza göz atmadan mezuniyet elbisesi seçiminizi yapmayın.

Mezuniyet Elbisesi Nasıl Seçilir?               

Seçeceğiniz mezuniyet elbisesinin, vücut tipinize uygun olması, sizi yansıtması ve içinde kendinizi rahat hissetmeniz önemli bir kriter. Mezuniyet Elbisesi seçmeden önce Konuyla ilgili  “Abiye Nasıl Seçilir” yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz. Ayrıca partinin yapılacağı mekânın açık ya da kapalı mekân olması ve mevsim şartları seçimlerinizde belirleyici rol oynar. İster lise, ister üniversite mezuniyet partisi için elbise seçiyor olun, kalbinizin sesini dinleyin. O sizi yaşınızın ve kişiliğinizin ait olduğu modellere yönlendirecektir. Canlı renkler, pastel tonlar, uçuş uçuş şifonlar, kabarık tüller, pullar ve payetler, mezuniyet elbiselerinin vazgeçilmezleri arasında. İhtişamlı ve büyük katılımlı bir mezuniyet balosu kıyafeti arıyorsanız, gösterişli modellerden tercihinizi yapabilirsiniz. Şifon, saten, taş işlemeli kumaşlar istediğiniz şıklığı sağlayacaktır. Boyunuzun el verdiği kısalıktaki modelleri tercih edebilir, renk seçiminde özgürce davranabilirsiniz. Sınırlı sayıda katılımın olduğu, daha mütevazı bir parti hazırlığı içindeyseniz, saten ya da şifon, ince askılı mezuniyet elbisesi modellerinden seçim yapabilirsiniz. Sırt dekolteli, tek omuzlu asimetrik, volanlı modeller, sizi gecenin yıldızı yapabilir. Elbette ki, ister ihtişamlı baloya hazırlanın, ister mütevazı bir partiye, seçiminizi zamansız şıklıktan yana kullanabilirsiniz. Risk almayan, zarif şıklık için, koyu tonları ve desensiz elbiseleri tercih edebilirsiniz. Klasik çizgideki elbisenizin sezona uygun olmasını isterseniz, volanlı modeller tam size göre. Eğer; partinizden ayrı olarak kep atma töreniniz olacaksa, cübbenizin altından görünmeyecek, mini/midi boylarda, desenli olmayan klasik elbise tercih edebilirsiniz.

Mezuniyet Elbisesi Aksesuarları               

Aksesuarlarda elbette ki elbise seçimi kadar önemli. Aksesuar seçiminde altın kural, elbiseniz, ayakkabınız ve çantanız birbirleriyle yarışmamalı. Birbirlerini tamamlamalılar. İhtişamlı bir mezuniyet elbisesi seçtiyseniz, daha sakin nüde tonlarda ya da klasik siyah ayakkabı ve cluch tercihi yapabilirsiniz. Sade şıklığı tercih ettiyseniz, ayakkabı ve çanta tercihinizde özgürce davranabilir, abartabilirsiniz. Takı tercihinizde, kendi mezuniyet partinize gittiğinizi unutmadan, yaşınıza uygun tercihler yapmanızı tavsiye ederiz.

AlfaBeta Mezuniyet Elbisesi koleksiyonundan, seçeceğiniz elbise ile mezuniyet gecenin yıldızı olabilirsiniz. Unutmayın, birçok arkadaşınız sizi son kez bu gecede olduğunuz halinizle hatırlayacak. En güzel haliniz, üzerinizde AlfaBeta elbisesi taşıdığınız haliniz.

 

Mezuniyet Elbisesi Modelleri İçin Tıklayınız

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.