Küçük Siyah Elbise

27-10-2022 13:34
Küçük Siyah Elbise

 

                O bir ilham kaynağı, şarkılara konu, kitaplara isim oldu, ”Küçük Siyah Elbise”. Zamana ve modaya meydan okuyor. 1926 yılında Coco Chanel tarafından tanıtıldığında, küçük bir devrim etkisi yarattı. Moda dünyasına bomba gibi düşen bu devrimci elbise, tüm dünyada heyecanla karşılandı. Tüm zamanların elbisesi, zarafetin simgesi olarak günümüze kadar ulaştı. Yıllar boyunca da etkisi sürecek gibi. Modası hiç geçmiyor, hiç yaşlanmıyor ve popülerliği her geçen gün artıyor. Siyah elbise, süregelen zaman içinde, tüm kadınların vazgeçemediği bir giysi haline geldi. Öyle ki tüm modacı ve stilistlerin, “Must have “ listelerinin başında ilk o gelir.

        Peki, bu kadar benimsenmesinin sebebi, sadece devrimci özelliğine bağlanabilir mi? Elbette ki hayır. Kullanım alanının genişliği, pratikliği, her kadına yakışması ve bedensiz olması, gibi özellikleri ile tüm zamanların ikon elbisesi olarak ünü devem ediyor. Her kadının dolabında olması gereken siyah elbiseyi kombinlemek nispeten kolaydır. Sizi günden geceye, ufak aksesuar değişiklikleri ile çok şık bir şekilde taşır. Tüm davetlere korkusuzca giyebileceğiniz bir elbisedir. Zahmetsiz şıklığın adresidir. Moda ve hazır giyim sektöründe her sezon yeri hazırdır. Bu sebepten kolay ulaşılabilir ve her keseye uygun bir siyah elbise mutlaka vardır.

                Siyah elbiseniz ile katılacağınız düğün ya da davetlerde, zarif şıklığınızı sade aksesuar seçimleri ile asil bir tarza çevirebileceğiniz gibi, gösterişli aksesuarlarınız ile ihtişamlı bir görünüme de ulaşabilirsiniz. Gündelik şıklığı yakalayabileceğiniz en doğru seçimlerin başında gelir siyah elbise. “Gündelik şıklık” yazımızda paylaştığımız ipuçlarını okumanızı tavsiye ederiz.

 Neden Siyah Elbise?        

                Siyah elbisenizin dolabınızdaki raf ömrü uzundur. Zamansız olduğu gibi her mevsime de uygundur. Her kadının içinde harika görünebileceği ve her kadının kendine ait en az bir tane edinmesi gereken; “ Giyecek bir şeyim yok “ günlerinin kurtarıcısıdır ikonik siyah elbise. Klasik tarzı sevenlerin göz bebeği, modayı her zaman takip edenlerin trend öncüsüdür.

                Yarım asıra yaklaşan tecrübemiz ile kurulduğumuz günden itibaren abiye sektörünün öncülüğünü yapmaktayız. Trendleri belirlediğimiz gibi klasiklere de gerekli önemi ve özeni esirgemiyoruz. Yıllara meydan okuyan, asaletin simgesi olan “Küçük Siyah Elbise” den ilham alarak tasarladığımız elbiselere tüm sezon koleksiyonlarımızda yer veriyoruz. Zanaatı aşkla birleştirdiğimiz koleksiyonlarımızı mutlaka inceleyin. Söylediğimiz gibi “ İçimizdeki Her Kadın İçin Bir Alfa Beta Elbisesi Vardır”.  

           
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.