Gelinlik Modelleri ve Gelinlik Seçimi

20-09-2022 23:23
Gelinlik Modelleri ve Gelinlik Seçimi


GELİNLİK SEÇİM SERÜVENİ VE TÜLDEN MUTLULUKLAR..                                           

Eğer hali hazırda bir düğün hazırlığı içindeyseniz, aklınızı meşgul eden ve en çok vaktinizi ayırdığınız konu yüksek ihtimalle gelinlik modelleri arasından seçimidir. Peki bu konuda seçim yaparken nelere dikkat etmek gerekir derseniz, yardımcı olabileceğini düşündüğümüz birkaç önerimiz var.

Öncelikle tüm süreç boyunca pozitif kalmaya çalışın. Size stresli gibi görünen bu süreç, en keyif aldığınız anlara dönüşebilir.

Düğününüzün yapılacağı mevsimi, ayı, günü ve mekânı belirlediyseniz gelinlik modelleri arasından karar vermeniz kolaylaşacaktır.

Sürecinizi vücudunuzu tanıyarak başlatabilirsiniz. Vücut tipiniz, ölçüleriniz ve proporsiyonunuz hakkında bilgi sahibi olun. Vermek istediğiniz kilolarınız varsa, en az altı ay öncesinden belirlediğiniz programa başlayabilirsiniz.

Gelinlik modelleri ve terimleri hakkında fikir edinin. Kendinizi, içinde hayal ettiğiniz bir model var mı? Cevabınız evet ise işiniz giderek kolaylaşıyor. Hayalini kurduğunuz bir modeliniz yoksa veya kafanız karışıksa, sezon trendlerine ve klasik modellere göz atmanızı tavsiye ederiz. Mutlaka size göz kırpan, sizi kendisine çeken bir veya birkaç gelinlik çıkacaktır.

Artık randevularınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Fikir almaya en açık olduğunuz zamanlardan biri. Ancak gelecek farklı yorumlar kafanızın karışmasına neden olabilir. Tarzına ve önerilerine güvendiğiniz, yanında kendiniz rahat hissettiğiniz, iletişimde zorlanmadığınız kişilerle alışverişe çıkın. Çok kalabalık olmamaya gayret edin. İş yükünüzü bir nebze hafifletecek, unutulanları hatırlatacak, sakin kalmanıza yardımcı olacak, güvenebileceğiniz bir nedimeniz olursa süreciniz daha sakin ve akıcı geçecektir.

Veee aynanın karşısındasınız. Kişisel ve kurumsal tecrübelerimizle diyoruz ki; sadece vücut tipinize göre gelinlik seçmeyin. Gelinlik seçerken beğenileriniz, tarzınız, vücut tipiniz, düğün mekânınız, konseptiniz, müstakbel eşiniz ile olan uyumunuz gibi birçok değişken devreye giriyor. Hepsinin ortak noktası da sizsiniz.

Öncelikli olarak mağazayı ve modelleri inceleyin. Size servis sunacak kişi ya da kişilerle sohbet edin. Doğru iletişimde olduğunuzdan emin olun. Tarzınıza uyan, hayalini kurduğunuz modellerden sayısı çok olmayacak şekilde seçim yapın. Seçimlerinizin arasına, tarzınızın dışında, aklınızda kalan, çevre baskısı ile uzaklaştığınızı düşündüğünüz bir model varsa mutlaka koyun deriz. Yine tecrübelerimiz diyor ki; gelinlik mucizevi bir kıyafet. Baktığınızda gördüğünüz ile üzerinizdeki görünüm arasında sihirli bir fark yaratıyor. Klasik çizgiler içindeyseniz, seçeceğiniz model, Prenses, A Kesim, Balık ve Helen modellerden biri olacaktır. Yeniliklere açıksanız, sıra dışı ve farklı olmak istiyorsanız, tercihinizi, Bohem, Elbise Tarzı, Kısa ve Vintage modellerden yapabilirsiniz.

       

 Gelinlik Modellerini Tanıyalım..


Prenses Model Gelinlik, belden itibaren dolgun bir kabarıklığa sahip gelinlik modelidir. Bu yüzden kısa boylu gelinleri olduğundan daha kısa gösterecektir. Basenlerinizi kamufle etmeyi planlıyorsanız Prenses Model gelinlik sizin için ideal olabilir. Bu modeli tercih ederken, düğün mekânınızı, konseptinizi, müstakbel eşinizin seçimlerini, çekim yapılacak ortamı da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

A Kesim Gelinlik Modelleri, belden itibaren aşağıya doğru, orantılı bir açıyla kabarıklaşan gelinlik modelidir. Genelde tüm vücut tiplerine yakışan oldukça avantajlı bir modeldir, sıklıkla tercih edilir. Bu modelde basenlerinizi kamufle edebilir, belinizin inceliğini öne çıkarabilirsiniz.

Balık Stil Gelinlik Modelleri, kum saati vücut tipi için tasarlanmış gibidir. Üst bedeniniz bacak boyunuz ile ortalı ise, dolgun göğüslere sahipseniz ve beliniz inceyse tereddütsüz tercih edebilirsiniz. İhtişamı arttırmak için demonte bir kuyruk kullanabilir, tek gelinlikten iki görünüm elde edebilirsiniz.

Helen Gelinlik Modelleri, sadelik ve duruluk vadeden gelinlik modelidir. Boyun mesafeniz kısa ve ölçüleriniz standartlar dâhilindeyse rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dış mekân çekimleri için de oldukça idealdir.

Bohem Gelinlik Modelleri, sade ve etnik detayların ön planda olduğu modellerdir. Düğün mekânı ve konsepti doğrultusunda sıklıkla tercih edilir. Tüm vücut tiplerine uyumludur.

Elbise Tarzı Gelinlik Modelleri, sanılanın aksine sadece nikâh elbisesi olmaktan çıktı. Son dönemlerde en çok tercih edilen modeller arasında yerini aldı. Bu model hem zarif hem de romantik bir görünüm sağlıyor. Tüm vücut tiplerine uygun çeşitliliğe sahiptir.

Kısa Gelinlik Modelleri, Retro ve romantik bir havaya sahiptirler. Kısa boylu ve ideal kilosunda olan gelinlerin rahatlıkla tercih edebileceği bir modeldir. Yaz aylarında evleniyorsanız, mekânınız uygunsa ve fark yaratmak istiyorsanız neden olmasın.

Vintage Gelinlik Modelleri, modadaki eskiye dönüşün bir yansımasıdır. Oldukça popüler bir modeldir. Eğer nostaljiden hoşlanıyorsanız, düğün mekânınıza, konseptinize ve müstakbel eşinizin seçimine uyumlu modeller arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Tüm vücut tiplerine uygun seçenekleri mevcuttur.

En az gelinlik modelleri kadar önemli aksesuar seçimleriniz ile seçtiğiniz gelinliği birleştirip son görünümünüze bakın. Şunu da asla unutmayın, gelinliğinize eşlik edecek en güçlü şey sizsiniz. Ufak gibi görünen, sonucunda mucizeler yaratan dokunuşlarla mutluluğunuz katlanacaktır. Hayatınızın bu heyecanlı serüveninde, sizlere zanaat ile aşkın birleşimiyle ortaya çıkan Alfa-Beta gelinlik modelleriyle eşlik etmekten mutluluk duyarız.  

Gelinlik Modellerimizi incelemek için tıklayınız.

Beyaz Abiye Elbise Modelleri için Tıklayınız

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.